Κληρώσεις και στατιστικά για τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ
στηλες κινο οπαπ νεο παιχνιδι κουπονι

Το νέο παιχνίδι ΣΤΗΛΕΣ του ΚΙΝΟ

Από σήμερα 1η Οκτώβρη 2018 οι φίλοι του ΚΙΝΟ έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν σε ποιά από τις δέκα κάθετες ΣΤΗΛΕΣ θα ανήκουν τα περισσότερα από τα 20 νούμερα της κλήρωσης του ΚΙΝΟ. Με άλλα λόγια οι ΣΤΗΛΕΣ είναι οι ΛΗΓΟΝΤΕΣ.

Στις ΣΤΗΛΕΣ δεν υπάρχει ισοπαλία αφού σε περίπτωση που κληρωθεί το ίδιο πλήθος αριθμών σε δύο ή περισσότερες ΣΤΗΛΕΣ κερδίζει η ΣΤΗΛΗ της οποίας τα νούμερα κληρώθηκαν πρώτα (χρονικά).

KINO ΣΤΗΛΕΣ – ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ;

  1. Συμπληρώνεις ποιά ΣΤΗΛΗ θεωρείς ότι θα έχει τα περισσότερα από τα 20 νούμερα της κλήρωσης ΚΙΝΟ. Στις ΣΤΗΛΕΣ του Κίνο του ΟΠΑΠ μπορείς να ποντάρεις και σε περισσότερες από μία ΣΤΗΛΕΣ.
  2. Συμπληρώνεις με πόσα χρήματα θέλεις να παίξεις ανά κλήρωση για κάθε επιλεγμένη στήλη. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η ελάχιστη συμμετοχή στις ΣΤΗΛΕΣ είναι δύο (2) στήλες (1€)
  3. Συμπληρώνεις σε πόσες κληρώσεις θέλεις να συμμετέχεις.

Απόδοση κερδών στις ΣΤΗΛΕΣ του Κίνο του ΟΠΑΠ

Κερδίζεις 8 φορές το ποντάρισμά σου αν έχεις προβλέψει σωστά τη ΣΤΗΛΗ με τα περισσότερα νούμερα

ΣΤΗΛΕΣ ΚΙΝΟ – ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Στην γαλάζια περιοχή του δελτίου ΣΤΗΛΕΣ επιλέγεις την 3η ΣΤΗΛΗ και ποσό πονταρίσματος 5€. Αν στην κλήρωση την οποία συμμετέχεις, κληρωθούν 5 νούμερα στην 3η ΣΤΗΛΗ και όλες οι άλλες ΣΤΗΛΕΣ έχουν μέχρι τέσσερα νούμερα τότε κερδίζεις 8 φορές το ποντάρισμά σου, δηλαδή 40€.

Αν η 3η ΣΤΗΛΗ έχει το ίδιο πλήθος αριθμών με κάποια άλλη ΣΤΗΛΗ τότε κερδίζεις μόνο αν τα νούμερα της 3ης ΣΤΗΛΗΣ κληρώθηκαν χρονικά πρώτα.

στήλες κινο οπαπ νέο παιχνίδι απόδοση