Απίθανα δώρα διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με κάθε διαδικτυακή συμμετοχή τους στο παιχνίδι έως τις 02/10. Τα ΤΖΟΚΕΡ Stars δίνουν τη δυνατότητα σε όσους καταθέτουν έως την Κυριακή 02/10 τα δελτία τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app, να μαζεύουν αστέρια και να διεκδικήσουν δώρα στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 03/10. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να πολλαπλασιάσουν τις συμμετοχές τους, γυρνώντας τον τροχό του Dancing Star. Όσα περισσότερα αστέρια μαζεύουν οι παίκτες, τόσες περισσότερες συμμετοχές έχουν.

Για τα  πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

600.000 ευρώ για την κλήρωση της Κυριακής

Τουλάχιστον 600.000 ευρώ μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ στην κλήρωση της Κυριακής. Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους από όπου και αν βρίσκονται μέσω διαδικτύου, με λίγα κλικ στον υπολογιστή, στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους.

Με απλά βήματα ολοκληρώνουν την εγγραφή τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app, συνδέονται στον λογαριασμό τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους.