Μια προσφορά* σε περιμένει

Από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 13 Νοεμβρίου, 4 αυτοκίνητα TESLA περιμένουν 4 τυχερούς να τα κερδίσουν, σε 4 συνεχόμενες εβδομαδιαίες κληρώσεις! Η συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κληρώσεις γίνεται εντελώς δωρεάν, αφού δεν απαιτείται να παίξει κάποιος ΤΖΟΚΕΡ ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι προκειμένου να πάρει μέρος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επισκεφθεί ένα κατάστημα ΟΠΑΠ ή την ιστοσελίδα tzoker.gr.

 

Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις, που θα χαρίζουν ένα αυτοκίνητο TESLA Model 3 σε έναν μεγάλο τυχερό, θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα. Η πρώτη από τις τέσσερις κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει όλες τις συμμετοχές από 17 έως και 23 Οκτωβρίου.

 

Τα 25 χρόνια ΤΖΟΚΕΡ σε αριθμούς

Από την πρώτη, ιστορική κλήρωση του παιχνιδιού, στις 16 Νοεμβρίου του 1997 τα “στατιστικά” του ΤΖΟΚΕΡ είναι τα παρακάτω:

  • 1,4 δισ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας,
  • 1,5 δισ. ευρώ στους νικητές των μικρότερων κατηγοριών
  • 725 νικητές στην 1η κατηγορία,
  • 564 εκατομμυριούχοι νικητές της 1ης κατηγορίας

Το ποσό-ρεκόρ στην Ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ

Το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού, αλλά και στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα συνολικά, δόθηκε στις 15 Απριλίου του 2010 όταν μοίρασε το ποσό των 19,3 εκατομμυρίων ευρώ.