Κληρώσεις και στατιστικά για τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online στον ΟΠΑΠ!

Πλέον είναι γεγονός. Μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online από το υπολογιστή σου ή από το κινητό σου.

Στο site tzoker.gr πλέον μπορεί κάποιος να καταχωρεί τα δελτία του online και να συμμετέχουν στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ. Ο παίκτης μπορεί να συμπληρώσει online τους δικούς του αριθμούς ή να ζητήσει ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ αριθμών. Έχει επίσης τη δυνατότητα να συμμετέχει σε όσες διαδοχικές κληρώσεις Τζόκερ επιθυμεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη λογαριασμού στον ΟΠΑΠ. Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο pamestoixima.gr συμμετέχουν με το συγκεκριμένο λογαριασμό. Όσοι δεν έχουν ήδη μπορούν να κάνουν εγγραφή είτε από το site tzoker.gr είτε σε κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Το site tzoker.gr είναι mobile friendly και εύκολο στη χρήση για όσους προτιμούν το κινητό τους αντί για τον υπολογιστή.

Όσοι διαθέτουν iphone ή ipad έχουν και την επιλογή να κατεβάσουν την εφαρμογή Tzoker Online αντί να χρησιμοποιήσουν το site.

Τώρα που θα μπορείτε να παίζετε Τζόκερ online από οπουδήποτε το Νumbers.gr θα είναι το απόλυτο βοήθημα με τα στατιστικά που διαθέτει για το Τζόκερ και τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πιο πλήρη στατιστικά για το Τζόκερ.