*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΕΕΠ| 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

bet365 Παρουσίαση - Αξιολόγηση

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

3 ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365

Η bet365 είναι η στοιχηματική πλατφόρμα που ακόμα και αν δεν ανήκεις στον χώρο του στοιχήματος θα την γνωρίζεις. Η Ντενίζ Κόουτς πριν περίπου είκοσι χρόνια δημιούργησε την bet365 και σήμερα η “πράσινη” ή η “μπετ” όπως χαϊδευτικά την αποκαλούν οι φίλοι της έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο του στοιχήματος.

Η χαρακτηριστική tailor made πλατφόρμα, οι κορυφαίες αποδόσεις της, η απόλυτη κάλυψη των αθλητικών γεγονότων σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχουν βοηθήσει στο να γίνει τόσο επιτυχημένο το επιχειρηματικό μοντέλο που ξεκίνησε από το Στόουκ της κεντρικής Αγγλίας.

Και περισσότερο ίσως από όλα το γεγονός ότι ενώ βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια, δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να καινοτομεί. Και να προσφέρει στα εκατομμύρια των πελατών της την καλύτερη εμπειρία στοιχήματος μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα (mobile apps, cash-out*, φτιάξε αγορά*, επεξεργασία στοιχήματος*, pre-match και live betting αποδόσεις, ασιατικά και χάντικαπ αγορές, κ.α)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365 Προσφορές*

Να διευκρινίσουμε ότι με βάση το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο όπως αυτό ορίζεται και ελέγχεται από την Ε.Ε.Ε.Π., υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο οι στοιχηματικές πλατφόρμες μπορούν να επικοινωνούν με το κοινό τις προωθητικές τους ενέργειες.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι οι υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά της bet365 είναι πραγματικά αξιόλογα και θα σας αφήσουν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένους με υπηρεσίες όπως το cash-out* (συνολικό, μερικό, αυτόματο), φτιάξε αγορά* και επεξεργασία στοιχήματος*, το live streaming* και τα bet365 mobile apps. Για στοιχηματικές προσφορές* θα πρέπει να κάνετε πρώτα εγγραφή και η στοιχηματική θα σας ενημερώσει για τις τρέχουσες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Εγγραφή στη bet365

Μόλις λίγα λεπτά και μια απλή διαδικασία σας χωρίζουν από το άνοιγμα του bet365 λογαριασμού σας. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επίσκεψη στη σελίδα του bet365.gr
  2. Πατήσετε το κουμπί “Εγγραφή” που θα βρείτε στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια συμπληρώνετε την λίστα που εμφανίζεται στο pop-up παράθυρο.
  3. Συμπλήρωση των στοιχείων στην φόρμα, και αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία πατάτε και το πράσινο κουμπί “Εγγραφή στην Bet365”.

Εύκολη και απλή η διαδικασία, αλλά θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι η συμπλήρωση των στοιχείων σας θα πρέπει να γίνει προσεκτικά. Αυτό που θα συμπληρώσετε θα πρέπει να συμφωνεί με αυτό που αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα που έχετε και θα χρησιμοποιήσετε αργότερα για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Και το δεύτερο σε κάποιο σημείο της φόρμας θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν τετραψήφιο προσωπικό αριθμό. Ο αριθμός αυτός θα σας “συνοδεύει” σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του λογαριασμού σας. Οπότε η επιλογή και εδώ θα πρέπει να είναι προσεκτική και να φροντίσετε να απομνημονεύσετε τον τετραψήφιο αριθμό.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ταυτοποίηση στη bet365

Μπορεί να φαίνεται χρονοβόρα διαδικασία, είναι όμως απόλυτα απαραίτητη προκειμένου ο λογαριασμός που μόλις ανοίξατε να είναι ενεργός. Και απαιτείται από τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. όπως αυτός περιγράφεται στο ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014 προκειμένου να γνωρίζει κάθε μπουκμέικερ τους πελάτες του.

Ας δούμε πως γίνεται. Κατευθύνεστε στην ενότητα “Λογαριασμός” και ακολούθως στην επιλογή “Διαδικασίας Ταυτοποίησης (KYC)”. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να ανεβάσετε (upload) τα αρχεία στο πεδίο που έχετε μπροστά σας. Τα έγγραφα που θα κληθείτε να ανεβάσετε είτε ως φωτογραφίες ή σκαναρισμένα είναι τα παρακάτω.

  • Αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου
  • Έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (έκδοση εντός τελευταίου 3μήνου) επίσημου εγγράφου, στο οποίο να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή σου, π.χ. λογαριασμού ηλεκτρικού, ύδρευσης, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, διαδικτύου, ή συνδρομητικής τηλεόρασης.

Να σημειώσουμε τέλος ότι τα έγγραφα θα πρέπει να είναι έγχρωμα, αλλιώς δεν γίνονται αποδεκτά.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αποδόσεις, αθλήματα & αγορές

Και περνάμε στο κομμάτι που αποτελεί το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα της bet365 και που πάνω του στήριξε τη δημιουργία και τη συντήρηση της φήμης που τη συνοδεύει. Το αθλητικό στοίχημα. Κάλυψη και φυσικά αποδόσεις είναι τα στοιχεία που κάθε παίκτης στοιχήματος εξετάζει με μεγάλη προσοχή πριν ανοίξει λογαριασμό σε μια πλατφόρμα. Και που μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος ότι μέσα στο sportsbook της Bet365 θα βρει ότι ψάχνει.

Η εταιρία από το Στόουκ έγινε παγκόσμιο brand ακριβώς επειδή “βρίσκεται” σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου διεξάγεται κάποιο αθλητικό γεγονός και το παρέχει αρκετές φορές με τις μεγαλύτερες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά.Μπορείτε να το διαπιστώσετε και στο bet365 κουπόνι στοιχήματος.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της bet365 είναι ότι δεν “διαλέγει” πρωταθλήματα προκειμένου να μειώσει την γκανιότα. Οι αποδόσεις που θα βρείτε είναι – συνολικά – από τις πιο ανταγωνιστικές που διατίθενται. Και όχι μόνο στο τελικό αποτέλεσμα ή στα γκολ, αλλά σε ολόκληρο το φάσμα της κάλυψης ενός αγώνα.

Τώρα σε ότι αφορά την κάλυψη. Αν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στα ενδότερα της σελίδας της bet365 θα ανακαλύψετε αθλήματα που πιθανότατα δεν γνωρίζατε την ύπαρξή τους. Υπάρχουν όμως και καλύπτονται από την bet365. Προφανώς όλα τα γνωστά και δημοφιλή αθλήματα έχουν την τιμητική τους και σε ότι αφορά τις αποδόσεις όπως προαναφέραμε, αλλά και στις διαθέσιμες για ποντάρισμα ειδικές αγορές.

Και φτάνουμε έτσι σε ένα ακόμη από τα πολλά πλεονεκτήματα της bet365. Οι ειδικές αγορές. Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε ότι οι ειδικές αγορές “ανακαλύφθηκαν” από την bet365. Έχοντας μια ιστορία εισαγωγής νέων τρόπων πονταρίσματος προκειμένου να καλυφθεί κάθε πτυχή του αγώνα, στην Bet365 μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είστε από τους πρώτους που βάλετε στο παιχνίδι σας κάθε τι καινοτόμο. Σε κάθε αγώνα ο μέσος όρος των ειδικών αγορών είναι πλέον των 200, αριθμός που μπορεί να μεγαλώσει κατά πολύ ανάλογα με τη σπουδαιότητα του γεγονότος.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365 Live Betting και Live Streaming*

Εξαιρετικός – κοντά στο απόλυτο – είναι ο βαθμός που παίρνει η bet365 στο κομμάτι του στοιχηματισμού σε εξέλιξη. Ξεκινώντας και πάλι από την κάλυψη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οποιαδήποτε ώρα, οποιασδήποτε ημέρας και αν κάνετε σύνδεση στο bet365 λογαριασμό σας θα βρείτε έναν σημαντικό αριθμο γεγονότων που είναι σε εξέλιξη και στη διάθεσή σας για να στοιχηματίσετε.

Φυσικά οι αποδόσεις είναι από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά, όπως και ο αριθμός των ειδικών αγορών είναι πάνω από ικανοποιητικός. Η bet365 φροντίζει να παρέχει εξαιρετικά στατιστικά που κάνουν το έργο των παικτών πιο εύκολο, ενώ και η οι traders δεν “κλειδώνουν” το γεγονός με την παραμικρή αφορμή.        

Προφανώς η υπηρεσία live streaming* είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της bet365. Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας έχετε πρόσβαση μέσω της οθόνης της κινητής συσκευής σας ή του υπολογιστή σας αγώνες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

Ξεκινώντας από την πάντα “ιδιαίτερη” αγγλική Τσάμπιονσιπ και τον ιστορικότερο ποδοσφαιρικό θεσμό, το Κύπελλο Αγγλίας και περνώντας στις πάντα συναρπαστικές LaLiga και Serie A, το πρωτάθλημα με τα πολλά γκολ, την Bundesliga αλλά και τη δεύτερη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, την γαλλική Ligue 1, το πορτογαλικό και το τουρκικό πρωτάθλημα και πολλά ακόμα ποδοσφαιρικά γεγονότα καλύπτονται με εικόνα υψηλής ευκρίνειας από την Bet365. Φυσικά υπάρχει και μπάσκετ με Euroleague, NBA, αλλά και όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όλα τα μεγάλα τουρνουά τένις, βόλεϊ και αρκετά ακόμη αθλητικά γεγονότα.    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365 Mobile Εφαρμογή για στοίχημα & app

Εξαιρετική και επίσης tailor made όπως η πλατφόρμα είναι και η εφαρμογή της bet365 για τα κινητά. Πρόθεση των κατασκευαστών ήταν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή που θα κάνει κάνει το στοίχημα εύκολο και γρήγορο. Και το πέτυχαν ακριβώς αυτό .

Με το που μπαίνετε βλέπετε τα κυριότερα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη εκείνη τη στιγμή, τους μεγαλύτερους αγώνες της ημέρας και δυνατότητα να κατευθυνθείτε στο γεγονός που σας ενδιαφέρει σε οποιοδήποτε άθλημα. Εύκολα και απλά με λίγα κλικ.

Και στο live betting το bet365 app καταφέρνει να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες. Παρέχει ακριβώς τα ίδια πλούσια στατιστικά και φυσικά δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε live streaming* και σε full screen όλα τα διαθέσιμα γεγονότα.  

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λογισμικό Android και iOS λογισμικό. Ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτετε μπορείτε να το αποκτήσετε ή από το apple store αν έχετε κάποια apple συσκευή ή να κατεβάσετε το αρχείο apk για Android.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι η bet365 εφαρμογή ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις κάθε παίκτη στοιχήματος και είναι από τα στοιχεία που προσθέτουν μεγαλύτερη αξία στην στοιχηματική πλατφόρμα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365 Live Casino & Πόκερ

Με την ίδια λογική είναι δομημένο και το live casino της bet365. Φυσικά ρουλέτες και παιχνίδια με χαρτιά ξεχωρίζουν και καταλαμβάνουν τον περισσότερο “χώρο”, αλλά υπάρχουν επίσης διαθέσιμα και τα δημοφιλή Spin a Win, το Wheel of Light, κ.α.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε για τους λάτρεις του πόκερ και ιδίως της δημοφιλέστερης εκδοχής του, του Texas Hold’ em η bet365 έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα στην οποία ο κάθε παίκτης μπορεί να απολαύσει το παιχνιδι είτε συμμετέχοντας σε τουρνουά ή σε άλλα παιχνίδια μετρητών.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365 - Τρόποι Κατάθεσης

Για να μπορέσετε να χρηματοδοτήσετε τον bet365 λογαριασμό σας, η πλατφόρμα σας παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες. Μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών Visa και Mastercard, με τραπεζικό έμβασμα και επίσης με Paysafe, Neteller αλλά και Skrill. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 5 ευρώ (εκτός από τη Neteller που είναι στα 15 και του τραπεζικού εμβάσματος που ορίζεται στα 200).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365 - Αναλήψεις

Σε ότι αφορά τις αναλήψεις, μπορούν να γίνουν ακριβώς με τις ίδιες μεθόδους και το ελάχιστο ποσό και σε αυτή την περίπτωση είναι στα 5 ευρώ (εκτός από τη Neteller που είναι στα 15 και του τραπεζικού εμβάσματος που ορίζεται στα 40).

Όλες οι συναλλαγές είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται με ταχύτητα και την απόλυτη ασφάλεια που εξασφαλίζει η Bet365.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365 - Επικοινωνία, Εξυπηρέτηση Πελατών

Άμεση ανταπόκριση που μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στους χρόνους αντίδρασης από ένα καταρτισμένο προσωπικό. Όποιο και αν είναι το θέμα, πρόβλημα ή απορία που αντιμετωπίζετε, σε όποια ώρα της ημέρας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τη βοήθεια που θα χρειαστείτε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με τους παρακάτω τρόπους:

  • Live Chat (Ζωντανή Συνομιλία): Διαθέσιμη 24 ώρες τη μέρα και κάθε μέρα.
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Διαθέσιμο επίσης όλο το 24ωρο και σε καθημερινη βάση, στο 00800 12 365 365 ή εναλλακτικά +441782 684 633.
  • E-mail: support-gre@customerservices365.com. Το αργότερο σε 24 ώρες έχετε την απάντηση στο mailbox σας.
  • Μήνυμα λογαριασμού: Πατώντας στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης, στο εικονίδιο λογαριασμός, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και να λάβετε άμεσα την απάντηση που θα σας βοηθήσει.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

bet365.gr ΠΛΟΗΓΗΣΗ