*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΕΕΠ| 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πώς να στοιχηματίσετε σε άγνωστα σπορ

Μία από τις συμβουλές που θα λάβετε από τους πιο έμπειρους παίκτες στοιχήματος είναι ότι πρέπει να στοιχηματίζετε μόνο σε αθλήματα που γνωρίζετε. Η γνώση είναι προφανώς πολύ σημαντική όταν πρόκειται για αποτελεσματικό χαντικαπ, επομένως είναι λογικό συμπέρασμα πως αν στοιχηματίζετε σε αθλήματα στα οποία δεν έχετε γνώση, ότι το κάνετε πολύ πιο δύσκολο για τον εαυτό σας από όσο χρειάζεται. Αυτή είναι όντως μια καλή συμβουλή. Υπάρχουν στιγμές, ωστόσο, που μπορεί πραγματικά να έχει νόημα να στοιχηματίζετε αθλήματα σε live kazino NetBet για τα οποία δεν γνωρίζετε πολλά. Ακολουθούν πέντε τέτοιες περιπτώσεις:

Όταν το κάνουν όλοι οι άλλοι

Υπάρχουν μερικά γεγονότα που τραβάνε όλη την προσοχή όσων παίζουν στοίχημα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου όλοι μέχρι και ο σκύλος τους στοιχημάτιζαν στους αγώνες. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν ήξεραν πολλά για τα παιχνίδια και δεν τους ένοιαζε. Ήξεραν ποιες ομάδες τους άρεσαν και ποιους αστέρες είχαν ακούσει, και έπαιρναν τις αποφάσεις τους με βάση μόνο αυτές τις πληροφορίες. Όσο πιο μεγάλη απήχηση έχει το γεγονός τόσο περισσότερες οι πιθανότητες για να υπάρξουν ευκαιρίες. Ακόμα κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το άθλημα, μπορείτε να κάνετε αρκετή έρευνα για να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα έναντι του κοινού, απλώς κάνοντας λίγη έρευνα και εφαρμόζοντας τις προηγούμενες σας στρατηγικές με βάση την εμπειρία σας από τα άλλα αθλήματα.

Όταν έχετε στη διάθεση σας εύκολα, καλές πληροφορίες

 Όταν δεν είστε εξοικειωμένοι με ένα άθλημα, πρέπει να βασιστείτε στις ερευνητικές σας δεξιότητες για να ενημερωθείτε επαρκώς ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε έξυπνες αποφάσεις. Ως προφανές παράδειγμα, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ενημερωθείτε γρήγορα για τα στοιχήματα στο ΝΒΑ παρά στο WNBA, επειδή η κάλυψη του NBA είναι απίστευτα ολοκληρωμένη, ενώ η κάλυψη του WNBA είναι ανεπαρκής.

Όταν μπορείτε να καταλάβετε εύκολα τα βασικά

 Εάν είστε αφοσιωμένος και επιτυχημένος παίκτης σε ένα άθλημα, τότε μπορεί να μπορέσετε να κάνετε τη μετάβαση σε ένα παρόμοιο άθλημα, επειδή κατανοείτε τις βασικές αρχές του αθλήματος και έχετε τουλάχιστον μια αίσθηση του τι λειτουργεί για το χάντικαπ. Για παράδειγμα, αν παίζετε στοίχημα επιτυχημένα παίκτης στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, θα μπορούσε να έχει νόημα να δοκιμάσετε το ΝΒΑ αν το θέλατε. Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος παίκτης του μπάσκετ μπορεί να βρει τη μετάβαση στο στοίχημα κρίκετ πιο δύσκολη. Πρέπει να θυμάστε, φυσικά, ότι μόνο και μόνο επειδή τα αθλήματα είναι ίδια και τα βασικά είναι τα ίδια όλα όσα γνωρίζετε για ένα άθλημα δεν σημαίνει πως ισχύουν και για το παρόμοιο άθλημα. Το NFL και το CFL είναι και τα δύο ποδόσφαιρο, αλλά οι διαφορές στους κανόνες, το στυλ παιχνιδιού και το επίπεδο ταλέντου κάνουν τα αθλήματα σχετικά μοναδικά.

Όταν θέλετε να αλλάξτε άθλημα

 Αν επικεντρώνεστε κυρίως σε ένα άθλημα, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι όταν το άθλημα είναι εκτός εποχής τότε μπορεί να αργήσετε να ξαναπαίξετε. Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερο πρόβλημα για όσους εστιάζετε έντονα στο ποδόσφαιρο –εκτός εποχής είναι πολλοί μήνες- και πραγματικά δεν υπάρχουν αθλήματα παρόμοια με το ποδόσφαιρο για να στοιχηματίσετε κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος. Εάν το ποδόσφαιρο είναι το μόνο άθλημα που γνωρίζετε, τότε θα πρέπει να αρχίσετε να στοιχηματίζετε σε ένα άθλημα με το οποίο δεν είστε εξοικειωμένοι για να βρείτε κάποια επιπλέον δράση. Εφόσον προσεγγίζετε προσεκτικά το άγνωστο άθλημα – δεν θα θέλετε έχετε την ίδια τακτική με το ίδιο μέγεθος στοιχήματος και την επιθετικότητα που χρησιμοποιείτε στο κύριο άθλημά σας – τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε πώς να κάνετε κάτι από το να το κάνετε στην πράξη.

Όταν θέλετε να διασκεδάσετε

Αυτό θα πρέπει να είναι προφανές σημείο, αλλά είναι κάτι που πολύ συχνά παραβλέπεται. Τα αθλητικά στοιχήματα πρέπει να είναι διασκεδαστικά. Κάποια στιγμή κάθε άτομο που στοιχηματίζει μπήκε σε αυτό το τρυπάκι γιατί κάποιο μέρος του ήταν διασκεδαστικό. Ίσως να σας αρέσει να τα καταφέρνετε καλύτερα από τους φίλους σας, ίσως η συγκίνηση όταν μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, κάτι σχετικά με τα αθλητικά στοιχήματα σας διασκεδάζει αλλιώς δεν θα το κάνατε. Το να ξεκινήσετε να μαθαίνετε τα πάντα για ένα άγνωστο άθλημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βιώσετε αυτές τις ίδιες συγκινήσεις αλλά με έναν νέο τρόπο. Μπορεί ακόμη και να σας κάνει καλύτερο παίκτη γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε τι κάνετε ξανά και ίσως αλλάξετε και τον τρόπο που βλέπετε το αγαπημένο σας άθλημα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ